Was je op zoek naar de oude website Twentetipi.nl? Die website is helaas offline gehaald. Hieronder vind je een beschrijving van wat er op die website te vinden was.

Over Twente Tipi

Twentetipi.nl was een kleinschalige, knusse website die zich richtte op het aanbieden van bijzondere overnachtingen in tipi’s in de prachtige regio Twente. Het park Twente Tipi was gelegen in Mander in de gemeente Tubbergen. Gelegen in het oosten van Nederland, biedt Twente een mix van rust, natuur en cultuur. De website bood een platform waar bezoekers gemakkelijk hun tipi-avontuur konden boeken en ervaringen met anderen konden delen.

De tipi’s

De tipi’s die op de website werden aangeboden, waren geïnspireerd op de traditionele tenten van de Native Americans. Ze waren gemaakt van stevige canvas en voorzien van een vuurplaats in het midden. Ze boden een unieke en gezellige ervaring, waarin je kon genieten van de natuur en het buitenleven met je vrienden of familie.

Activiteiten en faciliteiten

Twentetipi.nl bood niet alleen een bijzondere overnachting, maar ook diverse activiteiten en faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Zo kon je kiezen voor begeleide wandeltochten of fietstochten door de prachtige Twentse natuur, of deelnemen aan workshops zoals pottenbakken of brood bakken boven het kampvuur. Ook was er vaak de mogelijkheid om gezellig met andere gasten te barbecueën of een potje jeu de boules te spelen.

Twentetipi.nl

Twentetipi.nl was een charmante website die je meenam op een bijzonder avontuur in de natuur van Twente. Hoewel de website er niet meer is, zullen we de gezellige momenten rond het kampvuur, het gelach en de avonturen die we beleefden in de tipi’s nooit vergeten. En wie weet, misschien komt er in de toekomst wel een nieuwe generatie Twente tipi’s om de magie van het slapen onder de sterrenhemel weer tot leven te brengen!

Van Twente Tipi naar Camping ’n Deppert

De oude eigenaren van Twente Tipi zijn een kleine groene camping gestart. De website van die camping vind je op https://deppert.nl/