Seniorencamping Twente

Als senior heeft u andere wensen en behoeften dan een gezin. U wilt waarschijnlijk kunnen genieten van een vakantie waar rust en comfort centraal staan. In dat geval kunt u terecht op een seniorencamping die is aangesloten bij de Twentse Hooilanden!

Rust op een boerencamping

De boerencampings van de Twentse Hooilanden zijn echte seniorencampings u wordt hier niet wakker van een huilende baby. Ook hoeft u zich niet te storen aan harde discogeluiden of jongeren die nog laat over de camping lopen. In Twente ziet u 's nachts nog de sterrenhemel een camping in De Twentse Hooilanden biedt u dan ook rust, comfort en een prachtige omgeving. U ontwaakt door het geluid van vogeltjes en uw vers afgebakken broodjes kunt u heerlijk opeten terwijl u geniet van de stilte. De seniorencamping ligt het drielandenpunt Twente, Salland en het Vechtdal. Er zijn prachtige fietsroutes door het Vechtdal of langs de rivier De Regge.

Ruime kampeerplaatsen

Campings in De Twentse Hooilanden kenmerken zich door ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen op de seniorencamping zijn ruim en van elkaar gescheiden door middel van mooie, groene hagen. Zij bieden u veel privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten. Wij bieden u zelfs een seniorencamping met een visplek voor uw caravan of tent.