Paardencamping in Twente op vakantie met uw eigen paard

Wanneer u een echte paardenliefhebber bent is er niets leuker dan op vakantie gaan met uw eigen paard. Dat kan bij een camping op de grens van Twente en het Vechtdal nabij Ommen. Paardencamping De Lourenshoeve beschikt over een eigen manege waar u een paardenbox kunt huren. Overdag kunt u paardrijden in de binnenbak, buitenbak of er op uit gaan en één van de bewegwijzerde ruiterroutes volgen in het nabij gelegen Zandstuvebos.

Paardrijden in de Twentse Hooilanden

De paardrijcamping ligt in het prachtige gebied van de Twentse Hooilanden op de rand van Twente en het Vechtdal. heeft aan alles gedacht om uw vakantie met uw paard zo aangenaam mogelijk te maken. Deze paardencamping beschikt niet alleen over een binnen en/of buitenbak waar u met u paard kunt rijden, maar ook over hindernismateriaal. Uiteraard kunt u ook één van de vele ruiterroutes door de bossen nemen, geniet van de mooie natuur van Twente én uw paard.

Een paardenbox huren op de camping

Op de camping van de Lourenshoeve kunt u kamperen of een accommodatie huren. Maar ook kunt u een paardenbox huren voor uw paard. Uw paard beschikt over zijn eigen ruime paardenstal waar hij tot rust kan komen na een lange tocht door de bossen. U kunt uw paard wassen op de paardenwasplaats en uw zadel wordt netjes opgeborgen in één van de afsluitbare zadelkasten. Op deze paardencamping is aan alles gedacht.