Kindercamping Twente

Op de gezellige kindercampings van de Twentse Hooilanden staan de kinderen centraal. Deze kindercampings doen er alles aan om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kindercampings zijn veilige campings. De campings hebben strikte regels wat betreft autoverkeer en ook de accommodaties zijn geschikt voor kleine bewoners. U kunt vanzelfsprekend met uw caravan of tent kamperen op één van de kindercampings maar er zijn ook campings die chalets, stacaravan of een vakantiehuisj aanbieden.

Plezier en vermaak op onze kindercampings

De kindvriendelijke campings van de Twentse Hooilanden zijn er volledig op ingesteld om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zo zijn er veel speeltoestellen aanwezig waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. De speeltoestellen staan vaak midden op de kampeerveldjes op de camping. Zo kunt u vanaf u kampeerplaats een oogje in het zeil houden.

Kindercamping met zwembad

Bij de Twentse Hooilanden is er zelfs een camping met zwembad. De Blekkenhorst is een echte kindercamping en heeft naast een verwarmd buitenzwembad ook een dierenweide. Ook zijn er diverse speeltoestellen voor jong en oud.